donderdag 22 februari 2007


Do you have Compassion?

Dit is mijn sponsorkind Gadis Citra Cleopatra. Ze woont in een dessa in Semarang. 50 meter verderop ligt het vuil opgestapelt. En in de regentijd staat in hun huis het water 70 centimeter hoog. Ze heeft weinig kans maar met een beetje hulp van Bennyboy kan ze naar school, krijgt ze medische hulp en wordt de familie door een plaatselijke gemeente geholpen. Vader heeft een karretje en verkoopt benzine op de weg. Moeder is 9 maanden zwanger...

Er is niet veel, maar er is wel hoop, hoop op een betere toekomst, hoop dat Gadis binnenkort niet op een stinkend kruispunt hoeft te staan om kranten of andere diensten te verkopen.
Ze is onze dochter. Ver weg dat wel, maar ergens toch dichtbij. Ga via mijn site naar Compassion en lees over hoe je voor 25 euro per maand ook een kind kan helpen. Oh ja, het geld, dat komt helemaal terecht bij het kind, niet bij de dominee, en ook niet in een ander project! Dat heb ik onderzocht en daar sta ik voor in als ambassadeur van Compassion. Je kan meer doen dan je denkt!

Geen opmerkingen: